06 - 39 29 20 54 info@marlenecoaching.nl

Human Design

Ontdek jezelf met Human Design

Welkom bij een reis naar zelfontdekking en empowerment door middel van Human Design! Ben je op zoek naar meer inzicht in jezelf, je relaties en je levensdoel? Dan ben je hier op de juiste plek.

Human Design intro

Ieder van ons wordt geboren met een uniek ontwerp, een energetische blauwdruk die bepaalt hoe we de wereld om ons heen ervaren en hoe we ons tot anderen verhouden. Dit ontwerp, ons “Human Design”, bevat de essentie van wie we zijn, onze potentie, onze krachten en onze uitdagingen.

Bij de geboorte zijn we puur, vrij van de invloeden van de buitenwereld. Maar naarmate we opgroeien, komen we verschillende ervaringen en invloeden tegen die ons beginnen te vormen. Deze invloeden kunnen afkomstig zijn van onze ouders, familie, leraren, vrienden, cultuur, en zelfs van de maatschappij als geheel.

Langzaam maar zeker worden we geconditioneerd. We leren wat wel en niet acceptabel is, wat goed en slecht is, wat succesvol en mislukt is. We passen ons aan om liefde, goedkeuring en erkenning te ontvangen, en om conflicten en afwijzingen te vermijden. We absorberen overtuigingen, gedragspatronen en verwachtingen die niet noodzakelijkerwijs overeenkomen met ons oorspronkelijke ontwerp.

Soms raken we verstrikt in deze conditionering. We verliezen het contact met ons authentieke zelf, met wat ons werkelijk drijft en vervult. We gaan door het leven zonder te beseffen dat we niet volledig leven vanuit onze eigen waarheid, maar eerder vanuit aangeleerde reacties en patronen.

Maar zelfs te midden van deze conditionering blijft ons oorspronkelijke ontwerp aanwezig, als een innerlijk kompas dat ons blijft leiden, zelfs als we er niet bewust van zijn. Het roept ons naar een dieper begrip van wie we werkelijk zijn, van onze eigen unieke waarde en bijdrage aan de wereld.

Het is een reis van ontwaken, van het loslaten van de beperkende overtuigingen en patronen die ons gevangen houden, en het omarmen van onze ware aard en potentieel. Het is een reis van zelfontdekking, van het herstellen van de verbinding met ons oorspronkelijke ontwerp en het leven in overeenstemming met onze diepste waarheid.

Terwijl we deze reis maken, kunnen we leren om bewust te worden van onze conditionering, om het te onderzoeken en los te laten wat niet langer dient. We kunnen leren om te luisteren naar de wijsheid van ons eigen ontwerp, om te vertrouwen op onze innerlijke kompas en te leven vanuit een plek van authenticiteit en integriteit.

Het is een reis die tijd en moed vraagt, maar ook een reis die ons kan leiden naar een leven van vervulling, betekenis en vreugde. Een leven waarin we volledig tot bloei komen als de unieke, prachtige wezens die we bedoeld zijn te zijn. We kunnen gaan leven vanuit onze eigen kracht.

Wat is Human Design?

Human Design is een samensmelting van westerse wetenschappelijke disciplines verweven met esoterische inzichten. Human Design combineert kwantumfysica, astrologie, I Ching, Kabbala en de chakra’s om jouw persoonlijkheid, talenten en uitdagingen te onthullen.

Het laat zien waar jouw innerlijke kracht en je valkuilen liggen. Het is als een kompas dat je begeleidt naar een dieper begrip van jezelf en anderen. Daarmee is het een tool die je helpt om (weer) naar jezelf te luisteren. Terug te gaan naar jouw kern. En te leven vanuit jouw kracht.

Wat mag je verwachten als we met jouw Human Design aan de slag gaan?

  • Persoonlijke Analyse: Een gedetailleerde blik op jouw Human Design-chart, met uitleg over jouw energietype, strategie, autoriteit en profiel.
  • Coaching Sessie: Een één-op-één sessie waarin we dieper ingaan op jouw specifieke design en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Praktische Tools: Ontvang praktische tools en tips om jouw Human Design te integreren in werk, relaties en persoonlijke groei.

Waarom zou je aan de slag willen met Human Design?

Human Design kan je helpen bij Persoonlijk Leiderschap: leer hoe je vanuit je eigen kracht kunt leven en beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met jouw authentieke zelf.

Human Design kan je helpen met Effectievere Communicatie: begrijp de verschillende energietypes en leer hoe je effectief kunt communiceren met anderen op een manier die voor iedereen positief is.

Human Design kan je helpen met het Verbeteren van Relaties: Ontdek de dynamieken in je relaties en hoe je meer harmonie en begrip kunt creëren.

“ Human Beings have the right to be their own authority ”
Ra Uru Hu

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek met mij in zodat we samen kunnen onderzoeken of jij het Human Design experiment aanwilt gaan. Gegarandeerd geef ik je een nieuw inzicht mee!

Jouw investering

Ben je er klaar voor om met mij aan de slag te gaan? Leuk! Ik heb er zin in! Hierbij een overzicht van mijn aanbod. 

Samen gaan we zorgen dat jij weer in jouw kracht gaat staan. Dit doe ik door met jou het gesprek aan te gaan. Door verder te kijken dan wat je me laat zien. Door het inzetten van meerdere coachtechnieken*, mijn eigen gevoel en intuïtie en het stellen van verhelderende vragen geef ik je inzichten die jou helpen beslissingen te nemen, je grenzen aan te geven, keuzes te maken en om de stappen te nemen die jij op dit moment nodig hebt in jouw leven. Met nieuwe inzichten en meer vertrouwen durf jij op een ontspannen manier weer te gaan staan voor wat jij wilt in jouw leven! 

*Denk hierbij aan NLP, TA, RET, VBT, ABC, 5G’s, kernkwadranten, de Disney-strategie, Inclusive Leadership, coachdoelen, waarnemingsposities, Dilts en Bateson, etc. Ook werk ik graag met Human Design en DISC en Drijfveren.

Spannend…..

En dit is het moment waarop het spannend wordt….. Waarop je hoofd aan de haal gaat met je gedachten en je gevoelens ook een eigen mening hebben. En dat mag! Je hoeft nu nog niets te beslissen. Ben je er nog niet van overtuigd dat een coachtraject met mij voor jou de beste keuze is, denk er dan rustig eens over na. Of slaap er een nachtje over als dat voor jou beter werkt. Weet dat ik er alles aan zal doen om samen met jou een geweldig traject neer te zetten!

Wil je graag gewoon eens kennismaken en zien wat voor persoon ik nu eigenlijk echt ben? Plan dan hier je gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Coaching op basis van Human Design biedt een unieke en diepgaande benadering om zowel individuen als teams te begeleiden naar een hoger niveau van bewustzijn, samenwerking en prestatie. Voor individuen biedt Human Design-coaching een diepgaand inzicht in hun unieke blauwdruk, die een combinatie is van wetenschap, astrologie, genetica, de I Ching en de Kabbalah. Door het verkennen van hun persoonlijke ontwerp kunnen individuen beter begrijpen hoe ze het beste functioneren, hoe ze hun energie het meest effectief kunnen inzetten, en welke strategieën het meest geschikt zijn voor hun persoonlijke groei en succes.

Voor teams biedt coaching op basis van Human Design een krachtige tool om de dynamiek binnen het team te verbeteren en de samenwerking te optimaliseren. Door de individuele ontwerpen van teamleden te begrijpen, kan een Human Design-coach helpen bij het creëren van een omgeving waarin elk teamlid wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke bijdrage te leveren. Door bewustwording van elkaars sterke punten, communicatiestijlen en uitdagingen, kan het team beter samenwerken, conflicten oplossen en doelen bereiken.

Of het nu gaat om individuele coaching of teamcoaching, de kracht van Human Design ligt in het creëren van een dieper begrip van onszelf en anderen. Het stelt individuen en teams in staat om authentiek te zijn, hun potentieel volledig te benutten en een leven te leiden dat in lijn is met hun ware aard. Met coaching op basis van Human Design kunnen individuen en teams een nieuwe dimensie van zelfinzicht en samenwerking ontdekken, wat leidt tot meer voldoening, succes en vervulling in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

Contact

Telefoon

06 – 39 29 20 54

Email

info@marlenecoaching.nl