06 - 39 29 20 54 info@marlenecoaching.nl
Marlène Individuele coaching

Individuele coaching

Als je kiest voor individuele coaching, dan kies je voor een persoonlijk traject met mij als coach. 

Dit houdt in dat we regelmatig samenkomen voor één-op-één sessies waarin we doelen stellen, strategieën ontwikkelen, diepgaande gesprekken voeren en reflecteren op de voortgang van de gestelde doelen. 

Onderwerpen die hierbij onder andere aan bod kunnen komen zijn: verbetering van het algemeen welzijn, bevordering van de persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en burn-out preventie, het bevorderen van een werk-privé balans, prikkel verwerking en hoogsensitiviteit. 

Ik ben ook vertrouwenspersoon en gecertificeerd op DISC en drijfveren analyses. Deze laatste twee kunnen als extra tool ingezet worden in het coachtraject.
Daarnaast werk ik met de Coaching Monitor. Deze geeft inzicht in het coach traject, biedt de mogelijkheid om tijdig bij te sturen en levert een visuele eindrapportage op van de behaalde resultaten.

Ben jij er klaar voor om jezelf weer op nummer 1 te zetten en weer in verbinding te staan met jezelf en jouw leven?

Wil jij het leven leiden waar je zo naar verlangt? Durf je het aan om stappen te maken en er zelf aan te werken? Plan dan nu je gratis kennismaking met mij! Gegarandeerd geef ik je één of meerdere nieuwe inzichten mee!

Het zat eraan te komen……

Misschien voelde je het al langer aankomen maar heb je het steeds ontkend. En nu ben je op het punt gekomen dat je er niet meer omheen komt. Er moet iets gaan gebeuren in jouw leven want het voelt niet goed meer. Je kunt te veel voorbeelden geven waarin je over je eigen grenzen bent gegaan en niet duidelijk hebt kunnen communiceren wat jij graag wilt en wat jij nodig hebt. Je voelt dat er veel meer mogelijk is dan de dingen die je nu doet, maar op één of andere manier blokkeer je. En je vraagt je af hoe dat nu eigenlijk komt en wat je kunt doen om meer in verbinding te staan met jezelf en wat jij wilt.

Welke keuze maak jij?

Persoonlijk denk ik dat iedereen dat punt in zijn of haar leven een keer bereikt. De vraag is dan: wat ga je er mee doen? Blijf je doorgaan zoals het is en vind je een modus om dit te oké te vinden? Of ben je er klaar voor om te gaan leven naar jouw maatstaven?

 • Om jouw kaders en grenzen aan te geven!
 • Om weer in verbinding te zijn met jezelf en jouw gevoelswereld!
 • Om te doen wat jij leuk vindt en de keuzes te maken die daarvoor nodig zijn!
 • Om jouw droomleven ook in real life te gaan beleven!
 • Om trots te zijn op wie jij bent! 

Laten we daar dan vandaag mee beginnen! Plan hier je gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Marlène 500 x 500

Dit ben ik!

Even wat feitjes over mij op een rij:

 • Ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van 3 kindjes
 • Geboren en getogen Brabantse
 • Gek op dieren en de natuur
 • Gecertificeerd NOBCO/EMCC Coach
 • Hoogsensitief (HSP-HSS) en strong-willed
 • Een Projector in Human Design
 • Sterk in het denken buiten de kaders
 • Fan van duidelijkheid, lijstjes en prikkels

Wil je meer weten over mij, bekijk dan de over mij pagina.

Jouw investering

Ben je er klaar voor om met mij aan de slag te gaan? Leuk! Ik heb er zin in! Hierbij een overzicht van mijn aanbod. 

Samen gaan we zorgen dat jij weer in jouw kracht gaat staan. Dit doe ik door met jou het gesprek aan te gaan. Door verder te kijken dan wat je me laat zien. Door het inzetten van meerdere coachtechnieken*, mijn eigen gevoel en intuïtie en het stellen van verhelderende vragen geef ik je inzichten die jou helpen beslissingen te nemen, je grenzen aan te geven, keuzes te maken en om de stappen te nemen die jij op dit moment nodig hebt in jouw leven. Met nieuwe inzichten en meer vertrouwen durf jij op een ontspannen manier weer te gaan staan voor wat jij wilt in jouw leven! 

*Denk hierbij aan NLP, TA, RET, VBT, ABC, 5G’s, kernkwadranten, de Disney-strategie, Inclusive Leadership, coachdoelen, waarnemingsposities, Dilts en Bateson, etc. Ook werk ik graag met Human Design en DISC en Drijfveren.

Spannend…..

En dit is het moment waarop het spannend wordt….. Waarop je hoofd aan de haal gaat met je gedachten en je gevoelens ook een eigen mening hebben. En dat mag! Je hoeft nu nog niets te beslissen. Ben je er nog niet van overtuigd dat een coachtraject met mij voor jou de beste keuze is, denk er dan rustig eens over na. Of slaap er een nachtje over als dat voor jou beter werkt. Weet dat ik er alles aan zal doen om samen met jou een geweldig traject neer te zetten!

Wil je graag gewoon eens kennismaken en zien wat voor persoon ik nu eigenlijk echt ben? Plan dan hier je gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Wat anderen over mij zeggen:

Coaching vanuit het hart, redeneren vanuit het verstand
Één van mijn grootste blokkades wordt gevormd door de eeuwige strijd tussen gevoel en verstand, door haar scherpe observeringsvermogen en het stellen van de juiste, soms lastige, vragen weet Marlène snel tot de kern door te dringen en je te spiegelen zonder oordeel.
Stap voor stap neemt Marlène je mee op de ontdekkingsreis naar jezelf, dit is soms confronterend en emotioneel maar ze neemt hiervoor de tijd zodat je op je eigen tempo inzicht krijgt in jezelf en je patronen waardoor je de stap kan zetten deze los te laten en te groeien als mens. Bedankt Marlène dat je samen met mij deze eerste stappen hebt willen zetten!

Vrouw, 40 jaar

Om naast je eigen pad te bewandelen ook anderen te steunen hun pad te vinden en hun hart open te stellen voor verbetering, maakt je tot iets waarvan de wereld er meer zou kunnen gebruiken: een goed mens.

Man, 50 jaar

Contact

Telefoon: 06 – 39 29 20 54
E-mail: info@marlenecoaching.nl