06 - 39 29 20 54 info@marlenecoaching.nl
Banner Teamcoaching

Teamcoaching

Teamcoaching zegt het al, we gaan aan de slag met het team. Teamcoaching is gericht op het ontwikkelen van het team, de teamprestaties als geheel en het verbeteren hiervan. Het helpt teams effectiever en efficiënter te worden, wat leidt tot betere resultaten en een positieve werkomgeving.

 

Als coach help ik het team bij het identificeren en aanpakken van de problemen die spelen binnen het team, het ontwikkelen van de communicatievaardigheden, het bereiken van gestelde doelen en het bevorderen van de teamdynamiek. Ik help teamleden bij het begrijpen van hun eigen en de collectieve sterke en zwakke punten wat de basis is om te kunnen groeien als persoon en als team. 

We beginnen met een inventarisatie: wat is de huidige teamdynamiek, wat zijn sterke punten en verbeterpunten?  Op basis van deze uitkomsten stellen we een specifiek doel of maken we doelstellingen die het team wil bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verbeterde samenwerking of betere onderlinge communicatie. Ook kijken we naar de vitaliteit van het team. 

 

Er zijn verschillende situaties waarvoor je mij als teamcoach kunt inschakelen. Denk hierbij aan een nieuwe samenstelling van het team, communicatie, ontwikkeling, conflictbeheersing, probleemoplossing of faciliterend bij teamvergaderingen, discussies of workshops. 

Indien gewenst kan de DISC gedragsanalyse worden ingezet als tool ter ondersteuning van de teamcoaching. 

Een teamcoaching traject wordt altijd op maat gemaakt. 

Wil je weten wat ik voor jouw team kan betekenen? Plan dan nu je gratis kennismaking met mij! Gegarandeerd geef ik je één of meerdere nieuwe inzichten mee!

Wat anderen over mij zeggen:

Coaching vanuit het hart, redeneren vanuit het verstand
Één van mijn grootste blokkades wordt gevormd door de eeuwige strijd tussen gevoel en verstand, door haar scherpe observeringsvermogen en het stellen van de juiste, soms lastige, vragen weet Marlène snel tot de kern door te dringen en je te spiegelen zonder oordeel.
Stap voor stap neemt Marlène je mee op de ontdekkingsreis naar jezelf, dit is soms confronterend en emotioneel maar ze neemt hiervoor de tijd zodat je op je eigen tempo inzicht krijgt in jezelf en je patronen waardoor je de stap kan zetten deze los te laten en te groeien als mens. Bedankt Marlène dat je samen met mij deze eerste stappen hebt willen zetten!

Vrouw, 40 jaar

Om naast je eigen pad te bewandelen ook anderen te steunen hun pad te vinden en hun hart open te stellen voor verbetering, maakt je tot iets waarvan de wereld er meer zou kunnen gebruiken: een goed mens.

Man, 50 jaar

Contact

Telefoon: 06 – 39 29 20 54
E-mail: info@marlenecoaching.nl