06 - 39 29 20 54 info@marlenecoaching.nl

Mijn aanbod

Hieronder staat een greep uit mijn aanbod.
Neem vooral contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Coaching op basis van Human Design

Verbetering van het welzijn.
Bevordering van persoonlijke ontwikkeling.
Stressmanagement en burn-out preventie.
Werk-privé balans bevorderen.
Hoogsensitiviteit.
Aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Vertrouwenspersoon.
DISC en Drijfveren analyse.

Teamcoaching

Teambuilding.
Leiderschapsontwikkeling.
Conflictoplossingen.
Team DISC en Drijfveren analyses.

Jouw investering

Ben je er klaar voor om met mij aan de slag te gaan? Leuk! Ik heb er zin in! Hierbij een overzicht van mijn aanbod. 

Samen gaan we zorgen dat jij weer in jouw kracht gaat staan. Dit doe ik door met jou het gesprek aan te gaan. Door verder te kijken dan wat je me laat zien. Door het inzetten van meerdere coachtechnieken*, mijn eigen gevoel en intuïtie en het stellen van verhelderende vragen geef ik je inzichten die jou helpen beslissingen te nemen, je grenzen aan te geven, keuzes te maken en om de stappen te nemen die jij op dit moment nodig hebt in jouw leven. Met nieuwe inzichten en meer vertrouwen durf jij op een ontspannen manier weer te gaan staan voor wat jij wilt in jouw leven! 

*Denk hierbij aan NLP, TA, RET, VBT, ABC, 5G’s, kernkwadranten, de Disney-strategie, Inclusive Leadership, coachdoelen, waarnemingsposities, Dilts en Bateson, etc. Ook werk ik graag met Human Design en DISC en Drijfveren.

Spannend…..

En dit is het moment waarop het spannend wordt….. Waarop je hoofd aan de haal gaat met je gedachten en je gevoelens ook een eigen mening hebben. En dat mag! Je hoeft nu nog niets te beslissen. Ben je er nog niet van overtuigd dat een coachtraject met mij voor jou de beste keuze is, denk er dan rustig eens over na. Of slaap er een nachtje over als dat voor jou beter werkt. Weet dat ik er alles aan zal doen om samen met jou een geweldig traject neer te zetten!

Wil je graag gewoon eens kennismaken en zien wat voor persoon ik nu eigenlijk echt ben? Plan dan hier je gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten!

Contact

Telefoon: 06 – 39 29 20 54
E-mail: info@marlenecoaching.nl