06 - 39 29 20 54 info@marlenecoaching.nl
Marlène aan de telefoon

Sparringpartner

Er is niemand die jouw leven of jouw bedrijf beter kent dan jijzelf. En of je nu wilt of niet, daarbij heb je ook een blinde vlek. Iets wat jij niet ziet maar door een buitenstaander vaak wel opgemerkt wordt omdat die er vanaf een afstand naar kijkt. 

Ik kan deze buitenstaander voor je zijn. Niet vanuit de coachende rol maar vanuit een adviserende of sparrende rol. Jij vertelt mij waar je tegenaan loopt, ik stel je verdiepende vragen en geef je op basis daarvan adviezen of ideeën. Indien gewenst kan ik deze voor je uitwerken in een adviesrapport. 

Vraagstukken die je bij mij neer kunt leggen zijn bijvoorbeeld zijn:

  • Wat kan ik doen om de vitaliteit van mijn medewerkers te verbeteren?
  • Hoe kan ik stress en burn-out binnen mijn organisatie voor zijn?
  • Hoe kan ik een bedrijfscultuur bevorderen waar de mensen centraal staan?

Ik bied je ondersteuning bij alle persoonlijke vraagstukken.

 

Laten we eens kennismaken en onderzoeken of ik jouw bedrijf verder kan helpen bij de vraagstukken waar jij mee rond loopt. 

Plan hier je gratis kennismaking met mij! Gegarandeerd geef ik je één of meerdere nieuwe inzichten mee!

Wat anderen over mij zeggen:

Coaching vanuit het hart, redeneren vanuit het verstand
Één van mijn grootste blokkades wordt gevormd door de eeuwige strijd tussen gevoel en verstand, door haar scherpe observeringsvermogen en het stellen van de juiste, soms lastige, vragen weet Marlène snel tot de kern door te dringen en je te spiegelen zonder oordeel.
Stap voor stap neemt Marlène je mee op de ontdekkingsreis naar jezelf, dit is soms confronterend en emotioneel maar ze neemt hiervoor de tijd zodat je op je eigen tempo inzicht krijgt in jezelf en je patronen waardoor je de stap kan zetten deze los te laten en te groeien als mens. Bedankt Marlène dat je samen met mij deze eerste stappen hebt willen zetten!

Vrouw, 40 jaar

Om naast je eigen pad te bewandelen ook anderen te steunen hun pad te vinden en hun hart open te stellen voor verbetering, maakt je tot iets waarvan de wereld er meer zou kunnen gebruiken: een goed mens.

Man, 50 jaar

Contact

Telefoon: 06 – 39 29 20 54
E-mail: info@marlenecoaching.nl